יוזמות לקידום לימודי ההשכלה הגבוהה

25/06/18 -
בנין EF חדר VIP
ללא עלות

העולם משתנה…הנופים סביבנו, המוצרים בהם אנו משתמשים מדי יום והטכנולוגיות.
כן משתנים אופני התקשורת בין אנשים, בין דיסציפלינות מקצועיות, בין אומות, בין תרבויות וביןמדינות. גם הצרכים הרצונות והציפיות שלנו משתנות והאיכות, כאמת מידה ליכולת לספק את הצרכים, הרצונות והצפיות החדשים, משתנה גם היא.

מאמצים של אנשים רבים במדינה מכוונים ללא לאות להבטחת איכות ולשיפורה, אך לא תמיד מושגת האיכות המתבקשת. במקומות שונים נתקלים אנשי האיכות בבעיות שונות,
כדוגמת הערכת מצב מוטעית, קושי בהכנסת חידושים, חוסר דיוק בחיזוי סיכונים, אינטרסיםמקומייםוהעדר גמישות, התעלמות מהוראות ונהלים או בניהול לא יעיל של משאבים –
כל אלהואחרים עדיין קיימים במחוזותינו ברמות שונות.

כנס האיכות בגליל “איכות – הלכה ומעשה” הוא מפגש העשרה המשלב הקניית ידע
מקצועיוהחלפת דעות בין עמיתים למקצוע, במיוחד בנושאים המאפיינים ארגוני פיתוח, ייצור ושירות בחבלי הארץ המרוחקים. הכנס יהיה במה להחלפת רעיונות חדשים בין העוסקים באיכות – חוקרים, יועצים, מבקרים, מנהלי איכות ומהנדסי איכות, מנהלי ארגונים וחברות, מנהלי תפעול, מרצים וסטודנטים במכללות ובאוניברסיטאות.

בהמשך למסורת תקיים גם השנה המכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה בשיתוף עם התאחדות התעשיניים בישראל – מרחב צפון, מוסדות וארגונים ציבוריים ומקצועיים בגליל ובאקדמיה מארגנים את כנס האיכות התשיעי בגליל, בתאריך 2.06.2016 (יום ה’) בחסות האיגוד הישראלי לאיכות, התאחדות התעשיינים בישראל – מרחב צפון , לשכת המהנדסים, האיגוד הישראלי לסטטיסטיקה, הקבוצה הישראלית ליישומי סטטיסטיקה בתעשייה ובעסקים-isENBIS , אוניברסיטות בארץ ובעולם וארגונים נוספים.

לכנס הוזמן מרצה כבוד אשר ייתן הרצאה ויעביר סדנה בנושאי הנדסת איכות –
Professor Jeroen de Mast (University of Amsterdam, Faculty of Economics and Business, Institute for Business and Industrial Statistics)

הכנס משתלב באירועי שבוע האיכות הלאומי תשע”ו. במסגרת הכנס יתקיים טכס הענקת “כוכבי האיכות” והמלגות של תכנית מצוינות בתעשייה בצפון ע”ש דני רוזולויו ז”ל לשנת 2015-2016.
אשמח לארח אתכם במכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה, כרמיאל!