כנס סיום התמחות – אביב תשפ"ד – מחלקת ביוטכנולוגיה

28/10/24
15:00-19:00
מקוון בזום

המחלקה להנדסת ביוטכנולוגיה
ע"ש פרופ' אפרים קציר

 

מתכבדת להזמינכם

 

כנס סיום התמחות – אביב תשפ"ד

יום שני – כו' בתשרי תשפ"ה – 28 באוקטובר 2024

 

15:00-15:15 התכנסות

15:15-15:45 הרצאת אורח: מותסס או מודפס – הטכנולוגיות והחידושים בעולם תחליפי הבשר, ד"ר מיטל קציר

15:45-16:15 מושב ראשון (הרצאות קצרות – סביבה)

16:15-16:45 מושב פוסטרים

16:45-17:20 מושב שני (הרצאות קצרות – מזון)

17:20-17:45 מושב פוסטרים

17:45-18:20 מושב שלישי (הרצאות קצרות – פיתוח תהליכים ורפואה)

18:20 שיחת סיכום עם הסטודנטים המציגים בלבד

 

יום ההתמחות יתקיים באודיטוריום 112M

הזמנה זו מהווה אישור כניסה למכללה

נשמח לראותכם

 


 

15:15-15:45 הרצאת אורח: מותסס או מודפס – הטכנולוגיות והחידושים בעולם תחליפי הבשר, ד"ר מיטל קציר


15:45-16:15 מושב ראשון

סביבה
שימוש בתמצית ממי עקר כתוסף מזון לטיפול ו/או מניעת תחלואה מטפילי קריפטוספורידיום בצאן
אבראר אבו אחמד
בדיקת פריקות ביולוגית של צמר על ידי תוספת אנזימים ומיקרואורגניזמים כמיקרו-בוסט
אוליביא שלח
חקר איכותי וכמותי של קבוע החלוקה של יונים בממברנות אוסמוזה הפוכה
אורי פרידמן
אינטראקציה בין מיקרופלסטיקים סביבתיים עם ריר של מדוזה: ופיתוח שיטה יעילה להרחקה של מיקרופלסטיקים ממים
אמיר עבדאללה
לעלות רמה ולרדת לפרטים: שילוב גישות הנדסיות ומולקולריות לפיתוח מדביר ביולוגי מבוסס החיידק Frateuria defendens
דנה קוריאט רבר
אופטימיזציה של מערך טיפול מתקדם בשפכים על ידי ביוראקטור ממברנלי אנאירובי בשילוב מצע ביומסה מקובע ופחם פעיל
לנא בתריס
בניית מודל הידראולי למערכת הלפיד מתוך תזרימים הקיימים במפעל לבדיקת תקינות המערכת וחקירת תרחישים עתידיים
מישל עותקי
השפעת המאפיינים הפיזיקוכימיים של סוגי פחם שונים על קינטיקת ייצור ביוגז ומתאן בתהליכים אנאירוביים
ראונק גראדאת


16:15-16:45 מושב פוסטרים (סביבה + פיתוח תהליכים)


16:45-17:20 מושב שני

מזון
הפרדת חלבונים לא מסיסים מאצות ים בטכנולוגיות שונות
אג'יאד עאבד
טכנולוגיית הפרמנטציה לגידול חיידקי E.coli לצורך הפקה של חלבון רקומביננטי-Psoriasin
ויקטוריה אברמוב
פיתוח וולדיציה של שיטה לכימות חנקן חלבוני בחומרי גלם ותערובות מזון לחיות משק
יובל אדרי
זיהוי וכימות מרכיבים בשמנים אתרים והשפעתם על הטעם וריח
מירנא מרגי
תכנון ופיתוח מערכת ביו-ריאקטור עם פיגומים אכילים לייצור בשר מתורבת
נדב נוימן
פיתוח תמציות שמרים כחומרי הזנה וטעם
ספיר חדד
שיפור התכונות הסנסוריות של בורגרים צמחיים המבוססים על טכנולוגיה אנזימטית
עדן מסעד
שיפור תכונות פונקציונליות של חלבונים מן הצומח על ידי שימוש באנזימים ליישום במוצרי מזון
עלי בשיר
פיתוח תהליך ייצור חלבון להדברה ביולוגית באמצעות פרמנטציה ב- coli .E
פאטמה אגא
בחינת מרכיבי הבצק ותהליך הכנתו והשפעתם על תכונות הבצק מבחינת גמישות, התפחה וחיי מדף
שירן עאיק
בחינת השפעת ריכוז 2CO על תפוקה ואיכות Wanna Greens לצורך גידול ואריזה בחלל
שיר דקל


17:20-17:45 מושב פוסטרים (מזון + רפואה)


17:45-18:15 מושב שלישי

פיתוח תהליכים ושיטות
פיתוח וגמלון של תהליך לייצור ננו-צינוריות פחמן
אופיר גז
תיקוף וסטנדרטיזציה של תהליכים כימיים להגנת פני שטח של רכיבי תעופה
אוריאל רבי
זיהוי ואפיון הגן המקודד לאנזים phenylacetalde hydereductase (PAR)  מצמח לבנה רפואי
ג'מילה אבו עיסא
ביצוע אופטימיזציה לתהליך הפרמנטציה על ידי שיפור הפרשת חלבון חלב הפרה β-lactoglobulin (BLG)
יובל גבה
בחינת היתכנות להתייעלות תפעולית של שלב הגרנולציה בייצור תרופות
מאי מחרז
פיתוח תכשיר הדברה ידידותי לסביבה כנגד קשיון רולפסי
רימא סובח

רפואה
אפיון חלבון ספקה 9 ותפקידו בסיליה
אלברט מוסטובוי
אופטימיזציה של מערכות ג'לים פוליאנהידרידיים עם תרופות אנטי-סרטניות שניתנים בהזרקה לטיפול ממוקד בסרטן המוח
פהמי אסבניולי
הערכת ההשפעה של הקפאה והפשרה של המוצר על המאפיינים שלו, התאוששות וחיות התא
צאלה גרניק
אפיון פורמולציה להכוונת תרופה למוח כנגד מחלת האלצהיימר
קוזמינסקי ילנה
הנדסת חלבוני mini-G שמתפקידים כמתג מולקולרי
רוז׳יה עיד


18:20 שיחה של הבוגרים עם חברי הסגל

ייעוץ לימודים

  • This field is hidden when viewing the form