בינאום זה כאן: נציגי מדינות האיחוד האירופי הגיעו למכללה כדי לסכם את פרויקט Tempus ECOSTAR

בראשית ינואר התקיימה במכללה פגישת הקונסורציום האחרונה של פרויקט Tempus ECOSTAR מטעם האיחוד האירופי, שהמכללה לוקחת בו חלק פעיל בשלוש השנים האחרונות. מטרת הפרוייקט: ליצור בינאום, סטנדרטיזציה, בהוראת האנגלית באקדמיה. לדברי ד”ר לינדה וינברג, ראש היחידה לאנגלית במכללה, השותפים הנוספים לפרויקט הגיעו מחו”ל לביקור במכללה, וביום השני התקיים באוניברסיטת תל אביב סימפוזיון, בהשתתפות עוד כ-100 נציגים ממוסדות שונים של ההשכלה הגבוהה בישראל. ” במהלך הכנס הוצגו תוצאות התכנית, הישגיה ודובר על הצעדים שיש לנקוט על מנת לשמרם, מתוך הכרה והסכמה בין כולם שלימודי אנגלית ברמה גבוהה הינם הכרחיים לכל מערכת אקדמית באשר היא”, אומרת ד”ר ויינברג.

במהלך הסימפוזיון בתל אביב נשא דברים ד”ר שמואל גזית, ראש המשרד ליחסים בינלאומיים של המכללה, שהקרין מצגת מרשימה ודיבר על החשיבות שהמכללה מייחסת לתחום הבינאום האקדמי ולפרוייקט זה בפרט.

משתתפי פרוייקט TEMPUS Ecostar הגיעו מאירופה ליום עיון במכללה, ולמחרת נסעו יחד לאירוע הראשי באוניברסיטת ת”א. ראש היחידה לאנגלית במכללה, ד”ר לינדה ויינברג, יושבת באמצע השורה התחתונה