בשורות טובות: משרד החינוך אישר תקציב בסך 2,265,000 ש”ח לפעילות של נוער שוחר מדע

בשורה משמחת לנערים ולנערות חובבי מדע מכרמיאל ומישובי הסביבה: בשבוע שעבר הודיע משרד החינוך על תמיכה כספית חסרת תקדים, בפעילות של המרכז לנוער שוחר מדע במכללה. התקציב שאושר: 755,000 ש”ח בשנה לשלוש השנים הקרובות. התמיכה ניתנת במסגרת התכנית של הממשלה לחיזוק הצפון.

“אני שמח שממשלת ישראל בחרה בנו להיות הגוף המוביל והמשפיע ביותר באזורינו”, אומר איתי מלק, מנהל המרכז לנוער שוחר מדע. “התכנית תופעל בשלוש השלוחות שהקמנו באיזור: שלוחת בראודה, שתהיה השלוחה המרכזית, בית הספר למחוננים בנחף, והשלוחה החדשה במועצה האזורית משגב. מסגרות אלה יספקו מענה ראוי לכ-350 תלמידים מצטיינים בתכניות מקוונות שתתקיימנה בשעות אחה”צ. התלמידים יעברו תהליך מיון ואלה שיתקבלו ישלמו עבור הפעילות סכום סימלי בלבד. החינוך המדעי-טכנולוגי זו משימה לאומית שכולנו עוסקים בה מידי יום”.

מתעניינים ברישום לאחת מפעילויות המרכז לנוער שוחר מדע ? לחצו על הקישור הבא ותתרשמו מההיצע:

שיהיה בהצלחה !