הבוגרת המצטיינת ניצן שטרית מהמחלקה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה זכתה במלגת המר היוקרתית לשנת תשפ”א

עודכן ב- 06/10/20
תמונה של ניצן שטרית

המועצה להשכלה גבוהה בחרה להעניק את מלגת המר היוקרתית לשנת הלימודים תשפ”א לניצן שטרית, בוגרת המכללה, שסיימה את לימודיה במחלקה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה כמצטיינת נשיא. המלגות, שנועדו לסיוע בקיום לתקופה של שנה, ניתנות על שמו של זבולון המר ז”ל, אשר היה שר החינוך עד פטירתו בשנת 1998. המלגות מיועדות לסטודנטים שימשיכו את לימודיהם לתואר השני באחת האוניברסיטאות בארץ, לאחר שסיימו את לימודיהם בהצטיינות במוסדות שאינם אוניברסיטאות, אך קיבלו את הכרת המועצה להשכלה גבוהה.

“אני מאוד שמחה על שבחרו בי, וכבר נרשמתי ללימודי תואר שני עם תזה במחלקה להנדסת חשמל בטכניון”, מספרת ניצן. “בכוונתי להתמחות בתחום הראייה הממוחשבת ועיבוד אותות. הלימודים במכללה היו עבורי חוויה נעימה, שכללה יחס אישי, תומך ואכפתי מצד אנשי הסגל והסטודנטים. קיבלתי כלים מקצועיים שהכשירו אותי לעבודה בתעשייה ואני מודה על כך למכללה”.

יש לציין שזו הפעם השנייה שבוגרי המכללה זוכים במלגה חשובה זו, קדמה לה נטע הברמן בשנת תשס”ד, בוגרת התוכנית להנדסת תעשייה וניהול. כמו כן, המכללה העמידה בעבר 11 מועמדים לפרס, מתוכניות לימוד שונות.

ברכות לניצן שטרית ובהצלחה בהמשך הדרך.