הקשר הסיני: המכללה תשתף פעולה עם עוד אוניברסיטה מסין – צפו בוידאו

עודכן ב- 27/06/19

ממשיך להתהדק הקשר בין המכללה לבין מוסדות אקדמיים מובילים בסין. ביום שישי האחרון (4.11.2016) נחתם במכללה הסכם שיתוף פעולה נוסף, הפעם עם אוניברסיטת ג’יאנגסו לטכנולוגיה. עד כה נחתמו הסכמים דומים עם כמה מוסדות אקדמיים משנגחאי ומבייג’ינג, שבעקבותיהם הגיעו למכללה בשנים האחרונות מספר קבוצות של סטודנטים סינים, שלמדו כאן קורסים רלוונטיים לתכנית לימודיהם.

נציגי המשלחת הסינית, בראשות נשיא האוניברסיטה, פרופ’ קאו יופינג, ערכו סיור מודרך המכללה, התרשמו ממתקניה ומנופיה, וגם מהמעבדות המתקדמות של המח’ להנדסת ביוטכנולוגיה והנדסת מכונות. בנוסף, האזינו הסינים לכמה הרצאות מפי אנשי סגל המכללה, על אודות נושאי המחקר שלהם וצפו במצגת של הנשיא, פרופ’ אריה מהרשק.

בשיא האירוע, שאורגן באמצעות ד”ר שמואל גזית, ראש המרכז לקשרים בינלאומיים במכללה, חתמו שני הנשיאים על ההסכם המיוחל לשיתוף פעולה. במסגרת הסכם זה, יגיעו סטודנטים סינים ללמוד במכללה כבר בשנת הלימודים הקרובה. פרופ’ יופינג לא פסל את האפשרות שבעתיד סטודנטים מהמכללה יוכלו לטוס וללמוד חלק מלימודיהם לתואר באוניברסיטה הסינית.

באירוע נכחו גם פרופ’ זאב ברזילי, המשנה לנשיא המכללה לעניינים אקדמייים; מר אחיאב גולן, מנכ”ל המכללה; ד”ר משה שביט, ראש המרכז ליזמות וחברת אופק אשכולות, אנשי סגל ומוזמנים נוספים.

צפו בדברים שנאמרו בתום האירוע על ההסכם שנחתם: