כבוד נשיאותי: ד”ר דאוד דאוד, חבר סגל המכללה, התארח במשכן נשיאי ישראל

עודכן ב- 27/06/19

ד”ר דאוד דאוד, מנהל היחידה לקידום סטודנטים בני מיעוטים במכללה, זכה לכבוד גדול לפני כמה ימים, כשהוזמן לייצג את המכללה בסעודת חג גדולה במשכן נשיאי ישראל.

“הוזמנתי לאירוע על פי המלצת המועצה להשכלה גבוהה”, מספר ד”ר דאוד. “הם היו צריכים לבחור נציגי אקדמיה בעלי השפעה ומובילים בקידום השכלה גבוהה בקרב החברה הערבית, ובמל״ג בחרו להזמין רכזי תכניות שנחשבים למצטיינים בעבודתם”. ד”ר דאוד, שמשמש גם כיועץ לימודים ורכז תכניות עבור המגזר הערבי, הוזמן יחד עם עמיתים שממלאים תפקיד דומה באוניברסיטת בר-אילן, במכללת צפת ובאוניברסיטה העברית.

בסעודת האיפטאר המסורתית, שמציינת את שבירת צום הרמדן, נכחו גם שגרירי ירדן, מצרים ואוזבקיסטאן וכן נציג טורקי. עוד נכחו ראשי רשויות בישראל, אנשי אקדמיה, חברי כנסת, מנהיגים ואנשי דת.

ד”ר דאוד דאוד ונשיא המדינה ראובן ריבלין

ד”ר דאוד דאוד, ראשון משמאל, יחד עם עמיתים ממוסדות אקדמיים אחרים: כולם פועלים לקידום ההשכלה הגבוהה במגזר הערבי