ראיונות עם נשיא המכללה ונשיא אוניברסיטת חיפה בגיליון ברדעת החדש – כנסו וקיראו

עודכן ב- 18/06/19

כמידי שנה, לקראת ראש השנה, מתפרסם גיליון ברדעת, ובו כתבות על כל מה שקרה במכללה בחצי השנה האחרונה. גם גיליון זה, כקודמיו, עשיר במידע ותמצאו בו , בין היתר, כתבות על מחקרים חדשים ופורצי דרך; על הישגים של סטודנטים ושל אנשי סגל אקדמי; על כנסים וטקסים חגיגיים; על תכניות לימוד ומיזמים; על שיתופי פעולה עם התעשייה ועם מוסדות בינלאומיים ועוד ועוד.
כמו כן, הגיליון כולל ראיונות מיוחדים עם נשיא המכללה, פרופ’ אריה מהרשק, ועם נשיא אוניברסיטת חיפה, פרופ’ רון רובין, שכולל התייחסויות מצדם למיזוג המתרקם בין שני המוסדות האקדמיים ולנושאים נוספים שנמצאים על סדר היום.
עוד בברדעת: ראיון עם המשנה לנשיא, פרופ’ שרית סיון, שנכנסה לתפקידה באחת התקופות המאתגרות ביותר בתולדות המכללה, וראיון עם ד”ר תמר גדריך, דקנית הסטודנטים, לרגל פרישתה מהתפקיד לאחר שלוש שנות כהונה. וזאת רק רשימה חלקית של הנושאים שתמצאו בגיליון.

לקריאת המהדורה המקוונת – לחצו על תמונת השער – קריאה מהנה ושנה טובה: