מרצים אורחים

12/05/11

פרופ עירד בן גל

פרופ’ עירד בן-גל משמש כראש המגמה להנדסת תעשייה וניהול באוניברסיטת ת”א. תחומי המחקר שלו כוללים שיטות סטטיסטיות לבקרה וניתוח של תהליכים מסובכים, יישומי תורת האינפורמציה, כריית מידע ומערכות לומדות.

פרופ’ בן-גל פרסם יותר מ-70 מאמרים מדעיים, ערך וכתב 5 ספרים וזכה בפרסי הצטיינות רבים על עבודות מחקר בתחומי האיכות והבקרה סטטיסטית. הוא משמש כעורך במספר כתבי עת בינלאומיים. בנוסף, הינו חבר במועצת ההנהגה הבינלאומית של המוסד לחקר ביצועים ומדעי הניהול ( INFORMS QSR ), וחבר הארגון האירופאי לסטטיסטיקה עסקית ותעשייתית (ENBIS).

פרופ’ בן-גל רשם פטנטים בתחום חיזוי אנליטי ובינה עסקית שמוסחרו בארץ ובעולם. הוא זכה במענקי מחקר במסגרתן  עבד עם חברות בינלאומיות מובילות כגון Siemens IBM, General Motors.

קישור למצגת ההרצאה

פרופ' יעקב בורטמןפרופ’ יעקב בורטמן

פרופ’ יעקב בורטמן מכהן כפרופ’ וחבר סגל בפקולטה להנדסת מכונות באוני’ בן-גוריון שבנגב. כמו כן משמש כדירקטור של החממה הטכנולוגית של ואן-ליר, יו”ר הדרקטוריון של חברת ג’מה מדיקל בע”מ ושותף בחברת F3 בע”מ.

בעבר היה ראש המערך הטכני-לוגיסטי של חיל האוויר – להק ציוד בדרגת תת אלוף. במסגרת תפקידו זה ניהל מערך גדול, מורכב ורב תחומי הכולל בתי מערכות, מפעלים, מערכות טכנו-לוגיסטיות ויחידות הנדסה ומטה העוסקות בייזום, פיתוח וניהול משק כלי הטיס והחלל בחיל האויר (מאות מטוסים, כלי טיס בלתי מאוישים ומערכות יחודיות מתקדמות).

נושא ההרצאה:
מנהיגות לאיכות והפעילות למען איכות שבוצעה במערך הטכני לח”א

דני גולדשטיןדני גולדשטין מנכ”ל מכון התקנים הישראלי

דני גולדשטין מנכ”ל מכון התקנים הישראלי. בעל תואר מהנדס תעשיה וניהול מאוניברסיטת בן גוריון בנגב ובוגר האוניברסיטה למצוינות של החברה האמריקאית CARRIER.

למר גולדשטין 20 שנות ניסיון בניהול בכיר במגוון חברות וארגונים מובילים. בתפקידו הקודם שימש כמנכ”ל חברת תדיראן מוצרי צריכה (משנת 2002). במקביל לתפקיד זה היה חבר במועצת המנהלים של החברה, חבר בהנהלת CARRIER אירופה, חבר בהנהלת איגוד המתכת והאלקטרוניקה של התאחדות התעשיינים וחבר ועד הפועל של מכון התקנים הישראלי.

מר יצחק זוכמן, סמנכ”ל לתיאום ותשתיות, משרד התחבורה והבטיחות בדרכים.

יצחק זוכמן עובד במשרד התשתיות ב-12 השנים האחרונות וקודם לכן כיהן בתפקיד בכיר בצה”ל במפקדת זרוע היבשה (לשעבר מפח”ש), תפקיד שאותו עזב בדרגת אלוף-משנה. יצחק זוכמן אחראי כיום על ניהול תוכניות העבודה הרב-שנתיות לפיתוח תשתית התחבורה היבשתית בכלל וקידום תשתיות התחבורה הציבורית בפרט. בנוסף, אחריותו כוללת את ניהול תקציב משרד התחבורה.

נושא ההרצאה: פיתוח תשתיות תחבורתיות בגליל.

• Hidden