מיומנויות באקדמיה

“מאת אתר כלכליסט”
כדי להצליח בעולם העבודה החדש, סטודנטים צריכים כבר בשנת הלימודים הראשונה שלהם להבין את עתיד המקצוע בו בחרו, לבנות מפה של הצעת הערך האישית והמקצועית ולבנות תכנית לרכישת היעדים שהציבו לעצמם
איילה ראובן ללונג וד”ר נירית גביש

לומדים מחדש

“מאת אתר מעריב”
הריחוק החברתי ומגבלות הקורונה אילצו את בתי הספר, האוניברסיטאות והמכללות להאיץ את המעבר לכלים דיגיטליים: “הקורונה השפיעה רבות על הדרך שבה סטודנטים ומורים צורכים את השירותים שלהם”

מהנדס מנהיג

“מאת אתר מאקו”
תחום ההנדסה דורש כישורים רבים ומגוונים. בוגר לימודי ההנדסה נדרש ליישם עקרונות הנדסיים, מדעיים ומתמטיים על מנת לזהות בעיות הנדסיות מורכבות, לנסח ולפתור אותן. כמו כן הוא נדרש לגלות יצירתיות על מנת לייצר פתרונות טובי ולהיות רחב אופקים, משום שעליו להתחשב בשיקולים שונים – כלכליים, חברתיים, גלובליים ועוד.

האקתון הזהב

“מאת אתר מקומונט”

במכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה בכרמיאל נערך בשיתוף אשכול בית הכרם, ארגון ג’וינט-אשל והמכללה האקדמית תל חי, ‘האקתון הזהב’- האקתון ייעודי למען הגיל השלישי, במטרה למצוא ולפתח טכנולוגיות שיסייעו לאוכלוסייה המבוגרת ויקלו על חיי היומיום שלהם. בנוסף, יינתן השנה דגש למציאת פתרון עבור חרשים-אילמים מהגיל השלישי, שיעזור להם ליצור קשר במצבי חירום ולדווח על המצוקה. ההאקתון הוא המשכו של קורס “מהנדסים למען הגיל השלישי”, המתקיים במכללה זו השנה השנייה.

שילוב בצמרת התעשייה

“מאת אתר וואלה”
מכללת בראודה בכרמיאל מכשירה את המנהיגים הבאים בתחומי ההנדסה והמדעים והתוצאות בהתאם. בזכות שילוב מוצלח בין אווירה נכונה, שכר לימוד אוניברסיטאי והכוונה להצלחה, מבראודה יוצאים עוד ועוד בוגרים שמשפיעים על התעשייה והמדינה כולה.

כתבו עלינו

האם ההוראה הדיגיטלית תימשך גם אחרי הקורונה?

“מאת אתר mynet”
בסקר שנערך בקרב 153 מרצים מ-294 קורסים במכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה, הביעו שני שליש מהמרצים (בכל המחלקות) רצון להמיר את הקורסים לדיגיטליים גם בחלוף המשבר, כלומר, ללמד מרחוק באמצעים שונים לפחות 30% מהמפגשים

• Hidden