קול קורא

“איכות – הלכה ומעשה”
יום ה’, 11.06.2015
שלום רב,
המכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה כרמיאל והרשות לפיתוח הגליל, בשיתוף עם התאחדות התעשיניים בישראל – מרחב צפון, מוסדות וארגונים ציבוריים ומקצועיים בגליל ובאקדמיה, מארגנים את כנס האיכות השמיני בגליל “איכות –הלכה ומעשה”, שיתקיים ביום ה’, 11 ביוני 2015. הכנס משולב במסגרת אירועי שבוע האיכות הישראלי ומועדו הוזז משיקולים לוגיסטיים בלבד.כנס האיכות בגליל “איכות – הלכה ומעשה”, הינו מפגש העשרה, המשלב הקניית ידע מקצועי והחלפת דעות בין עמיתים למקצוע מהתעשייה, האקדמיה מוסדות וארגונים שונים במדינה, במיוחד בנושאים המאפיינים ארגוני פיתוח, ייצור ושירות בפריפריה. הכנס נועד להוות במה להחלפת רעיונות חדשים בין העוסקים באיכות – חוקרים, יועצים, מבקרים, מנהלי איכות ומהנדסי איכות, מנהלי ארגונים וחברות, מנהלי תפעול, אנשי מקצועות הבריאות, מרצים וסטודנטים במכללות ובאוניברסיטאות.
במסגרת הכנס יתקיים טכס הענקת “כוכבי האיכות” והמלגות של תכנית איכות ומצוינות בגליל ע”ש דני רוזולויו ז”ל לשנת 2014-2015.על מנת להתמודד עם דרישות איכות הולכות וגוברות יש להטמיע שיטות ניהול והנדסת איכות מתקדמות. לא מעט אנשים בישראל מפתחים ומיישמים שיטות חדשות לקידום האיכות.השנה, בנוסף לנושאים המסורתיים, נדון בנושאים הבאים: ניהול האיכות בעידן טכנולוגי חדש, חדשות מחקר בתחום הנדסת איכות, איכות קבלת החלטות, ניהול סיכונים ומניעת טעויות אנוש. אנו מתכוונים להזמין מרצה/ים מומחים מחו”ל. ועדה מקצועית תבחר במחקרים הראויים להגשה לעיתון הבינלאומי “Quality Engineering”.
לכנס הוזמן מרצה כבוד  אשר יעביר הרצאה וסדנה בנושאי הנדסת איכות –

Professor Xavier Tort (Polytechnical University of Catalonya “BARCELONATECH”, School of Industrial Engineering),
וכן הוזמן מרצה,  מר דני וייסברג –  מהנדס תוכנה בעברי (Checkpoint, Radvision , HP) , מקים ומנהל מועדון היזמות של האו”פ, שותף מייסד ומנכ”ל Voiceitt,   אשר יעביר הרצאה  בנושא:   Talkitt – נותנים את הקול – סיפור של מיזם טכנולוגי חברתי

הנכם מוזמנים להשתתף בכנס כדי להציג, לדון ולשמוע רעיונות חדשים או אירועים מהשטח, המתאימים למטרות הכנס. נודה לכם אם תפיצו ותקדמו קול קורא זה לעמיתיכם העוסקים בתחום.

לפרטים והנחיות להגשת תקצירים נא לפנות לאתר הכנס:

לוח זמנים:

• מועד הגשת תקצירים מורחבים התארך עד: 30 במרץ, 2015
  • משלוח הודעת קבלה: 30 באפריל, 2015

נשמח לארח אתכם במכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה, כרמיאל
ולקחת חלק בטיפוח הגליל האיכותי!

פרופ”ח אמיל בשקנסקי
יו”ר הוועדה המארגנת
ebashkan@braude.ac.il

גב’ הניה אשכנזי
מזכירת הוועדה המארגנת
quality@braude.ac.il

* השפה הרישמית של המושב האקדמי – הינה אנגלית.